Hyra av bystugan

Ullvi bystuga är vackert belägen på en höjd med utsikt över älven och Insjöns mynning. Vandrar man upp på stigarna ovanför bystugan öppnar sig landskapet ännu mer. Högst upp på Nyåker finns en slogbod med fasta bänkar och en grillplats, där kan man slå sig ner och njuta av en hänförande utsikt. Här har brudpar vigts före bröllopsfesten i bystugan.

Bystugan hyrs ut till olika fester och arrangemang och bl a konstutställningar. Den är handikappanpassad med ramp vid entrén, handikappvänlig toalett och hörselslinga. I byggnaden finns en större sal, som rymmer 100 pers vid dukade bord, och en mindre för ca 30 pers. 

Köket är välutrustat med glas (inkl champagneglas), porslin och allt som krävs för en stor fest. Där finns två spisar med dubbla ugnar, stor kaffebryggare, mikrovågsugn, kyl- och sval och en snabb diskmaskin för storkök.  I separata utrymmen finns frysbox och ett stort kylskåp.

I den lilla salen med allmogeprägel finns två långbord med bänkar, en stor bardisk och öppen spis.

Stora salen har väggfasta bänkar på långsidorna och en stor scen med vacker ridå. På scenen finns en ljudanläggning för CD och musikkassetter, 2 mikrofoner och dubbla högtalare. 

Bakom scenen finns ett rum, som kan användas för sammanträden (12-15 pers). Rummet kan också användas som mysrum för de yngre vid fester. Tv finns. Rummet är också avsett som artistloge och har separat ingång. 

I anslutning till det rymliga kapprummet finns två toaletter, ett bord med en väggfast bänk, som gärna används som presentbord eller för en välkomstdrink.

Utanför bystugan finns 2 fasta bänkar och normalt minst 2 st bord med bänkar. Vid behov kan fler bord ordnas efter övernskommelse.

Ritning på stora salen samt förslag på bordplacering finns här       

Bilder på dukade bord finns här

 

Bokning och pris  

Hyreskostnad   Helg                       2 800 kr

Hyreskostnad   1 dag                      1 000 kr

Hyreskostnad   ½ dag                        750 kr  

Särskilt pris för bybor som vill utnyttja bystugan för privat fest, kontakta Ulf.

Hyreskostnad för barnkalas (ca 4 tim): 400 kr (200 kr för bybor)

Hyreskostnad för arrangemang med entré eller då avgift tas ut för deltagare i en kurs eller dylikt, promotion eller annat kommersiellt ändamål, pris efter överenskommelse.

För annat hyresändamål som sträcker sig över flera dagar, t ex konstutställning, debiteras dagspriset x antalet utnyttjade dagar eller enligt överenskommelse.

För familjefester (en helg) och motsvarande tillämpar vi principen att bystugan disponeras en dag före och en dag efter festen, eller efter överenskommelse, för för- resp efterarbete. 

Bokning               070-525 19 73  Ulf Sundén, hyrabystyugan@ullvi.se

Nyårs- och trettondagshelgerna (30 dec - 10 jan) samt Valborgsmässoafton och Midsommarhelgen är bystugan inte tillgänglig för uthyrning.

Bankgiro              949-7785

 

Blankett för hyresavtal finns här